Най-ярката звездичка си ми ти,
най-истинското нещо в живота ми...
Твоите искрени очички
са като две мънички звездички.
Моя светъл лъч си, мила,
моето слънце в студена зима...
Моята обич съм ти подарила,
нежността ми към теб не съм скрила.
Дори когато ми се плаче,
твоята ръчичка знае...
как мама да погали
и сълзите вече са заспали...
ЕДНИЧКО цвете в градина,
за теб и през огън ще премина.
За теб дишам и живея,
ти си моята усмихната фея!
Моите мечти с теб са крилати
не искам пари и палати.
Искам само ти да си добре,
да се смее твоето личице.
Да растеж здрава и щастлива,
ТИ ЗА МЕН СИ НАЙ-КРАСИВА!
Мама Винаги ще те топли.
Мама всичко за теб ще стори...
© Евелина Велинова Всички права запазени