26.07.2016 г., 10:11 ч.

За народа 

  Поезия » Гражданска
382 1 0

Във време отровно

спи народът беззлобно,

сякаш има вечна нощ,

а крие в себе си мощ.


И тъне той във слепота

и от чалга съвсем опростя,

че за политиците тъй е добре,

че инак той лесно ще ги разбере.

 

Че те олигархията обслужват

и комисионни си заслужват,

а народът и да мре -

за тях едно е все!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??