30.06.2006 г., 13:41 ч.

За него 3 

  Поезия
1048 0 2

Неще забравя блясъка в очите
и ритъма на твоето сърце,
ни погледа ти, ни мечтите,
ни допирът на твоите ръце,
когато в онзи ден изрече тези думи
събрали хиляди души
и това, което с поглед каза
след:"ОБИЧАМ ТЕ"...
"ОБИЧАИ МЕ И ТИ".

© ИВЕЛИНА АТАНАСОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??