7.02.2010 г., 17:18 ч.

За Него !! 

  Поезия » Любовна
650 0 0

За теб аз ще тъжа

в тази тъмнина,

върни се ти и ме зърни

с прекрасните си сини очи.

Без теб животът ми не ще е лесен,

не ще бъде отново като песен.

С теб желая да съм аз

абсолютно всеки миг и час.

Сега съм сама,

стоя и плача под дъжда.

Сигурна бях, че нищо няма да ни раздели,

но ти ме нарани.

Остави ме сама

да се скитам в нощта.

Аз тъжа

и за теб скърбя.

Липсваш ми, разбери.

Обичам те, прости.

Обичай ме и ти

и с мен бъди.

 

© Вероника Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??