Моля те не спирай да ме търсиш....
Когато не очакваш да се случат,
тогава идват важните неща,
когато си лежиш в леглото сгушен,
когато пак проклинаш любовта,
когато тръпнещ от обида,
очакващ всеки удар нов,
когато чакаш пак да си отида,
а аз ти давам своята любов,
когато разбереш го се усмихваш
и галиш нежно моите страни,
тогава във ръцете ми притихваш
и във съня нашепваш тихо „Остани”…
Тогава ще съм с теб и днес, и вече
и ще те чакам тихо, кротко у дома,
защото знам – за мене си обречен
и знам, че ще те чакам до смъртта.
© Яна Всички права запазени
Благодаря за възможността да я прочета, Яна!
Поздрав от сърце и прегръдка за творбата!