Вероятно ще се случва...
Ще се харесва Вашата любов...
Вероятно ще препуска,
ще те разтърсва с порива си нов!
Прозорливо ще наднича
и ще открива тайнствения миг!
Вероятно пак ще значи:
Очаквай ме, ще дойда призори!
Вероятно ще се случваш,
дори и недолюбена... любов!
Най-вероятно се събуждаш
след виртуално тежка нощ
и сътворяваш се от нищото...
Прозрачно видима - в ума,
най-вероятната фантазия,
съзряла се в невероятността.
© Мариола Томова Всички права запазени
Поздравления - прекрасен стих!