-Казвай мъжо, де си бил?
-У комшията играхме карти.
-Що ма лъжеш,пак си пил,
пак без мен си бил на парти.
-Не те лъжа ма жена,
само две-три бири пих.
-А колко водки преди тях?
-И аз не знам...не ги броих.
-Щом така е, да си знайш
ще спиш таз вечер на дивана.
-Ай сега...на ква са прайш?
-Как на ква?Ми аз съм дама
и искам вечер във леглото
до мен да ляга джентълмен,
а не вонящ на дамаджана
да лягаш все до мен.
-Добре.От утре обещавам,
че няма повече да пия.
-Ха-ха...дълбоко се съмнявам.
Прасe отказва ли се от помия?
© Милена Иванова Всички права запазени
че вона на... дамаджана?
Мож ли да ми обясниш,
на какво мирише джама.
Приискал ти сай джентълмен,
да ухай на "Нина Ричи",
и мъ пращаш кат' серсем
на дивана да са бична.
Искаш да ти обещая...?
Да не пия? Туй го мога?
Заклевъм са! И ша изтрая,
да нe пия... от утре вОда!!!