Ръцете й го галят сладострастно,
не го изпуска погледът й замечтан.
Обича го и тъй й е приятно
от предните... че той е по-голям...
Тъй топъл е, така е гладък,
че иска й се все да е във нея...
Да го държи, а той чаровно-сладък
да я дарява с щастието на орхидея...
Не може да се въздържи и го целува –
Отдавна си мечтаеше за толкова огромен...
Размерът идва с много екстри, а това си струва
от всичките останали... да не остане спомен...
Докрай отдадена го гледа със любов,
но вижда нещо и се чува стон –
Не иска вече този, а желае нов
отвяващ конкуренцията... гигантски телефон...
Георги Каменов
07.01.2018
© Георги Каменов Всички права запазени
Ама моля ти се 😋🙉😋
Благодаря, че ме посети 🙉😋🙉