За последен път отваря се вратата.
Догаря огънят, запалената свещ.
За последен път протягам си ръката,
своята да подадеш...
Последен шанс или последно сбогом?
Решение изцяло в теб...
Живота ни въртящ се без посока,
време е да сложим в ред...
Недоизказаните мисли,
дано превърнем в думи!
И сърцата ни да станат чисти,
от пронизалите ни куршуми...
© Мария Ив Всички права запазени
Поздрав!