7.07.2015 г., 8:08 ч.

За последно 

  Поезия » Любовна
383 0 0

Пристъпва тихичко едвам.

Не мога да я чуя в тишината.

От мен очаква нещо да ù дам,

да отвържа очите на душата.

Пристъпва тихичко едвам,

така сломена, предала се почти

и чака сам да се предам

пред бавно гаснещи очи,

Пристъпва тихичко едвам.

Любовта просто ме била избрала.

Под крака килим от чувства е постлан,

приемам я щом вече се е спряла.

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??