Яжте риба на корем-
май научно е доказано,
само,че, не съм серсем
да се тъпча безнаказано.
Екстри имала тя много,
просто да ядеш със кеф,
но, не ми се ще , ей Богу,
да похарча даже лев!
Щото друга констатация
душата прави ми кахърна-
в нея има концентрация
на отрови...Ще повърна!
А ядях аз риба често,
тя перфектна бе закуска.
В кръчмата не взимах ресто
стига рибата да хруска.
Ала тази телевизия
май оплеска тя нещата.
Вече съм със нова визия,
ала мътна е главата!
© Георги Янков Всички права запазени