Аз те мисля,
Ти мене? Едва ли.
Даже не - категорично.
Някъде имаше написана истина,
Че единия винаги повече обича.
Аз те откривам в най-късните нощни часове.
Ти мене, едва ли даже ме търсиш.
Светът е малък. Ще се срещнем може би, някога с теб.
И в мълчание мислите си ще се опитваме да разгадаем.
Ще стоим на дъх разстояние,
Само крачка ще ни разделя.
Аз те обичам. В мълчание.
За сравнение. Днес дори повече от вчера.
©П.В.
© Полина Велчова Всички права запазени