Утре изгревът ще е толкоз красив.
Слънцето отново ще грее.
Та нали живеем с надежда за ден не толкоз сив.
Всичко, около нас да се смее.
Искам да виждам хора щастливи,
лица, смеейки се - вървящи напред,
които живеят с мисълта, че са късметлии,
раздавайки радост навред.
Искам да чувам детския смях, който „звъни".
Да виждам лъчезарна усмивка и поглед лъчист.
Да усещам и твойто сърце как тупти
под небесния свод красив и сребрист.
Искам отново да има надежда,
радост, усмивки и светли мечти,
защото всичко това ме зарежда,
защото моят живот си ти!
© Гергана Всички права запазени