26.07.2007 г., 15:41 ч.

За теб! 

  Поезия
890 0 0
 

По устните ти пръстите прокарвам,

затворил своите очи -

с мисъл искам да накарам,

да ги нарисувам без бои,

защото само те са в ума ми

и мисля си за тях и ден, и нощ:

кога ли ще ги опозная

за тях дали ще съм готов?


Аз искам само тази нежност,

залей ме целия с любов,

защото чакам те като спасение

за обич и за полет нов.

За мене ти си светлината,

разпръскваща лъчи от нежна власт,

за мене ти си и жената,

владееща ме в свойта страст!

© Христо Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??