Държиш ръката ми,
гледаш ме в очите,
казваш ми „обичам те” –
превземаш ми мечтите.
Държиш ръката ми,
правиш ме щастлива
и влюбено отвръщам ти
с целувка закачлива.
Прегръщаш ме силно,
обичам те обилно –
сърцето ми превзе,
света ми държиш в своите ръце.
Нищо друго не ме кара да се чувствам така,
както ти, когато съм със теб.
© Александра Василева Всички права запазени