За тебе бих свалил дори звездите,
за теб бих преплувал аз водите.
За теб аз със зъби бих се борил,
за тебе всичко на света бих сторил.
Без тебе тъжна е дори луната,
за тебе плаче тъмнината.
Без теб я няма светлината,
за теб не съществувам на земята.
За теб в ада прекарал бих остатъка от дните,
без теб забравил бих дори мечтите…
© Павел Миланов Всички права запазени