Нежно в мислите рисувам
приглушена, лека тишина.
Ти стоиш, а аз танцувам
с погледа ти във нощта...
Днес пътуваш пак към мене
труден път, за да си с мен,
и безмълвно ме целуваш
с кимване за "Добър ден".
Гоним се безшумно скрити,
всеки в свойта самота,
но пък с чувствата прикрити,
колко дълго да стоя?
© Бела Белица Всички права запазени