... някой мисли за мен,
някой ме чака.
Някой ме иска
нежно във здрача.
Някой ме кара
да бъда различна
и да се смея
еуфорично...
Някой за мен
се усмихва в безкрая
и аз се усмихвам:
- Защо ли?!
- Мечтая...
© Нели Господинова Всички права запазени