Ще те посрещна щастлива,
защото си близо до мен.
Очите и погледа верен
с усмивка от обич пленен.
Утро озарено от слънцето вън
с думи от душа изречени,
аз тръгвам в днешния ден
смело, към теб и нашите мечти.
Да поседнем за малко смирено,
да отпием от чашите с вино,
да срещнем - погледи верни
и пожелаем щастие много.
На приятели обич да дам,
за добрите им думи благодаря,
че са така близо до мен,
споделят те мойте мечти.
© Елена Всички права запазени