3.03.2007 г., 14:15 ч.

за теб 

  Поезия
911 0 7
Не съм измислен образ,
нито спомен,
не съм копнеж по вятъра,
ни  блян бездомен,
не -
не съм...
недопята песен,
сън недосънуван,
открадната целувка,
чаша кафе,
миг -
не съм...
Листопад съм есенен,
порой-песен,
океан и вятър...
целувка пролетна 
под звездното небе...
и още нещо...
тук съм.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??