Нежен стих ухаещ на жасмин,
неистово за написване напира,
като жълтица скътана във скрин,
нежността от сърцето ми извира.
Нежен стих фотон на Светлината,
вълна пенлива от Вселенското море.
вибрация висока изпълваща Душата,
усмивка сладка по лицето на дете.
Като порой излива се на листа,
Светлината стели се като вода.
Влива се в сърцето Енергията чиста,
стиха за Теб написан в миг на красота!