22.12.2004 г., 15:03 ч.

За теб и нея 

  Поезия
1352 0 0
В онази нощ аз тръгнах
без да зная накъде,
но твоите мечти да сбъдна 
как знаех аз добре.

И исках и не исках.
Да го направя или не?
Чувствата си да подтисна, 
за да бъдеш ти добре.

Аз да съм нещастна -
над твоето щастие да бдя.
Време ми е да порасна
и надеждите да спра.

Гледах твоето лице - 
мъка, сякаш е море.
Изтръгнах те от моето сърце,
за да те предам във нейните ръце. 

© Диана Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??