Когато отворя прозорец към теб,
Приятелю мой -
аз виждам живот,
любов, красота и надежда!
Когато затворя прозорецът мой -
изпълва ме болка ,
отчаяние и безизходица...
А толкова искам да полетя,
но все някой ми реже крилата...
24.06.2009
© Снежана Кръстанова-Иванова Всички права запазени