Това, което искам да ти кажа
е, че те обичам, скъпи мой!
И любовта си с нежност аз да ти докажа!
Желая да си вечно само мой!
Да те даря със всичко, от което се нуждаеш!
Да бъда с теб във радост и тъга!
Да те накарам само мене да желаеш!
Завинаги да бъда ТВОЯТА СЪДБА!
© Дафи Сидова Всички права запазени