Страст...! Море...! Любов...!
А после валс...
Дали това е порив нов?
Или съдба, безмилостна към нас!
Аз искам те...
но дали това са твойте мисли?
Боже, помогни ми туй поне аз да науча...!
Но дали наистина желая да го зная?
А ако всичкото това е фарс?
Съдбата винаги е тъй жестока...
подбира...
и с жлъч е склонна тя да наранява!
Да...! Желая тази болка,
само да сме ти и аз!
И зная, че съм сигурен в свойте чувства...
Но...? Дали това е нашата съдба?
Живот...! Морал...! И етика...!
НЕ!!!
Моля за душевна свобода,
а ти да си единствената нейна Красота!
© Мариан Горанов Всички права запазени
... забавно се получава