12.04.2011 г., 14:59 ч.

За теб, Моя любов! 

  Поезия » Любовна
1217 0 0

Казват, че времето всичко лекува!

 

Защо тогава още ме боли?

Защо душата ми за теб бленува?

Защо в сърцето ми не спира да вали?

 

Знам, че нямам право на това...

 

Кажи ми само:

 

Как поривът на чувствата да спра?

Как да свеждам поглед примирено,

щом сърцето ми към теб е устремено!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??