За теб се моля аз на кръстопът -
да тръгнеш ти към вярната посока,
да ти подскаже нежната ти гръд,
да имаш вяра в любовта и в Бога.
Не оставай в мрака този път
и дълбоко да боли дори
новото начало избери...
Тук не свършва никога светът.
Трудно е, но мила, намери
силата, която да те води.
И след тъжни нощи пак зори
ще даряват обич и мечти.
Винаги ще има утре - там -
е надежда и живот със плам.
© Асенчо Грудев Всички права запазени