Костите ми потръпвам от твоя допир,
нежно се разтапям в твоите ръце.
Всичко е така нагласено,
за да бъда в твоите обятия.
Единствената ми нощ със теб.
Отдадох се на желанието,
характера ми не надделя,
но душата от блаженство се къпе.
Твойте ръце нежно ме обгръщат.
Подадох се, сега съм лесна,
но продължи, нека
тази нощ, бъде безценна.
За мен е, но за теб ще бъде лесна.
© Въображение Всички права запазени