28.05.2012 г., 11:27 ч.

За теб сърцето е живяло 

  Поезия » Любовна
1026 0 1

ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО Е ЖИВЯЛО

 

Ти мислиш, че ще спра да те обичам?

Но не мога... Не мога да предам сърцето!

То цял живот за тебе е копняло...

Тебе търсило, за теб живяло!

 

Знаеш ли? Може и да си далеч,

но винаги си бил в сърцето ми.

Там, в ъгълче, запазено за теб -

място винаги ще има!

 

Още ли си мислиш, че ще те забравя?

Нима не си разбрал?

Сърцето мое ти вземи ми...

Не! Всъщност аз сама ще ти го дам!

 

Дарявам ти го с препоръка...

Гореща обич в него има много...

Поставям ти една заръка...

Пази го... Наранявано достатъчно било е!

Катя Михайлова

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??