6.02.2011 г., 22:14 ч.

За тебе 

  Поезия » Любовна
859 0 7

ЗА ТЕБЕ

 

Такава неземна жарава

във вените мои пламти!

В косите ми пръсти заравяш

и с устни изгаряш ме ти…

 

И всяка частица от мене

безумно към теб се стреми –

тъй жадна за обич вселена

в ръцете си силни вземи! 

 

С вълшебство от нежност извайвай

чертите ми нови в нощта

и с песен красива създавай

деня ми от звездна мечта…

 

За тебе повторно се раждам.

В прегръдката твоя разбрах –

животът с любов се изгражда,

свободен от болка и страх. 

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??