Няма никаква измама
в таз предизборна помия.
Истината е в казана
и в готовата ракия.
Текне ли като молитва,
не мисли за Президента.
Чукан в огъня натикай,
наслади се на момента.
В избори, глава ти мътят
само месец. После край.
А ракията те спътва,
даже ти показва Рай.
Със сланинка или зеле,
всякак може да върви.
Няма нужда да сте чели,
тъпи, глупави лъжи.
Избори? Тече казана.
Литрите си отмери.
Президент ли кой ще стане?
Знам, че няма да си ти.
© Валентин Йорданов Всички права запазени