20.01.2007 г., 21:03 ч.

заблуда 

  Поезия
882 0 2

Едновременно е близо и далеч,
 
до нея е, а го няма

целува го, а изчезва

прегръща го, а се изпарява

вижда го,а се заблуждава

търси го, но не го намира

чака го, но той не идва

плаче за него, но няма повече сълзи

обича го, но него едва ли го боли...

© ЛиЛи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??