5.08.2007 г., 11:45 ч.

заблуда 

  Поезия
483 0 5

на ревера ти нещо блести
не е дъжд
не е попила сълзата ми
избърши я
и си върви
не ме гледай така
тя те чака
моя е
за теб
премахни я

и мен…



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??