Сякаш те търсих.
Дирих да вкуся
забранения плод
от дървото на чувствата
с разклонения
криви
като диря от сълза
Сякаш те търсих.
Къде ли не?
По цялата земя,
във теб, във мен.
Претърсих те
повторно.
И пак без резултат.
© Тома Кашмирски Всички права запазени
(Благодаря за твоя коментар) браво