Потъвах безразсъдно
и се изгубвах
незнайно как
в безброй
влюбени в мен
мъжки очи...
За да забравя,
исках твоите...
Но уви,
не можах
и сега
дори не мога....
Целувах безумно
и чезнех
отново,
и отново
в безброй страстни
желаещи ме
мъжки
устни...
За да забравя,
исках
твоите...
Но уви,
не можах
и днес
дори не мога...
Докосвах
неслучайно
и милвах
нежно и безкрайно
безброй
желаещи ме
мъжки ръце...
За да забравя,
исках
твоите....
Но уви,
не можах
и утре
знам,
че няма
пак да мога...
А днес
към тебе
се опитвам
да съм безразлична,
защото знам,
че не бива
аз да те обичам...
Но не мога
да се спра,
защото ти
омагьоса
любовта ми
и сърцето ми
в тъга заключи,
и чувствата ми ти разби,
може би
завинаги...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Всички права запазени