28.06.2016 г., 21:16 ч.

Забрава 

  Поезия » Любовна
317 0 1

Оставям едно 'обичам те'

да виси във въздуха -

като примка около врата ти

се увива

и без да усетиш

се затяга,

толкова бавно,

че чак

ти харесва.

Недей да мислиш,

утре няма да помниш нищо.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато любовта ни говори всичко друго се забравя, за да остане тя незабравима. Хареса ми! Поздрав!
Предложения
: ??:??