18.03.2017 г., 21:07 ч.

Забрави 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
445 1 2

Ето тук – посочи тя.
Заседнала е буца в гърдите ми...

Въздухът не стига,

а сърцето ми все по-силно започва да тупти...
Клетото.
Умира! 
Спаси го! Или забрави. 

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??