Забрави ли ме?
Забрави ли за алтовия глас,
завиден и за рок-певиците?
Забрави за следобедния час,
за крадения плам, къдръците?
Забрави ли докосването, думите
и празниците празни, устрема?
Забрави космоса, пропит с безумие?
Забрави самотата, устните,
в галоп препускащи с нощта
и миговете на любов сподавена?
Забрави ли тревогата, страха, гнева
и истината - в смях удавена?
........................................................
Не си спомняй! Забрави! Не обичай!
Забрави ме!...
... Само за днес!
Утре - отново поискай ме!
© Даниела Всички права запазени