Забравила си
колко близки бяхме,
забравила си - заедно плачехме
и заедно се смяхме.
Забравила си,
преборвахме самотата
и дните на сълзите
създавахме реалност по-богата,
реалност на надеждата, мечтите...
Нима сега си по-щастлива,
скрита зад фалшива суета,
нахлузена в нови дрешки...
Забравила си,
недорасли бяхме,
един от друг опиянени,
прощавахме си всички грешки.
© ShamelessDreams Всички права запазени