ЗАДУШНИЦА
Празник е. Голяма Задушница.
Раздавам за умрелите близки.
За мъртва любов и дума не става.
За бог да прости раздавам уиски.
По глътка ще пия за тази любов.
И ще прилея, както правеше мама.
После в близката кръчма ще се напия.
Нека разправят - от любов ставало драма.
© Мимо Николов Всички права запазени