„Заедно”
Денят отмина вече,
едва започна вечерта,
недей отива надалече,
искам да си с мен сега.
Целуни ме страстно,
а пък аз ще те прегърна
и на очите ти прекрасни,
прямо ще отвърна,
а след това ще кажа:
Влюбен съм във теб!
Ех, как ли да докажа
любовта си аз към теб?
© Балрог Всички права запазени