Заедно
Аз искам в следващия ми живот
да бъдеш моя, както във мечтите.
Да те деля единствено със Бог,
със слънцето, луната и звездите.
Ще вдишвам жадно от дъха ти свеж,
очите ти прекрасни ще целувам.
Ще те обсипя с нежност и копнеж...
За да съм с теб, морета ще преплувам!
Тогава всичко ще ти дам от мен -
ще ти даря сърцето си, душата.
Във празник ще превръщам всеки ден
и ще си по-щастлива и от цветята.
Последната си сила ще ти дам,
за теб ще е и моят дъх последен.
Където и да си в света голям,
ще те намеря, за да съм до тебе!
© Теодор Петров Всички права запазени