2.08.2011 г., 10:15 ч.

Заедно в рая. 

  Поезия » Любовна
653 0 0

Погали ме със слънчеви лъчи.                                                                                                     Докосни ме с твоите палещи очи.                                                                                                Целувай с тези горещи устни.                                                                                                      Зарови пръсти в моите коси.                                                                                                       Нека любовта в рая да ни приюти.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??