Загуба
- Загубихте къщата си.
- Това са просто някакви тухли!
- Загубите парите си.
- И без друго здраве и любов не могат да купят!
- Загубихте колата си.
- Е това е някаква боядисана ламарина!
- Загубихте сърцето си.
- То и без друго отдавна не бие...
© Радослава Михайлова Всички права запазени