Питаш ме какво ще пия...
"Една загубенячка с лед, моля!"
На бара няма свободни места,
както и в сърцето ти...
За пореден път отрова
от устните ти ще изпия.
Почерпи ме, кажи:
"Какво да пия, за да те забравя?!"
© Софийската Софиянка Всички права запазени
Горчива е често Любовта!!!
Поздравчета!!!