ЗАГУБИХ ТЕ
Загубих те... а мислех, че шега е...
Не се обади, нито ми намекна...
След три години е дошъл и края...
И хем боли ме, хем и ми олекна!..
Не исках аз от тебе нищо...
Макар, че на етапи се замислях...
Но свикнах с теб и беше леко...
Свикнах с теб да се "обичам" ....
© Десислава Всички права запазени