16.04.2014 г., 15:21 ч.

Захари Стоянов 

  Поезия » Гражданска
362 0 0

Преди 164 години велик общественик се е родил.

Благодарение на него народът се е обединил.

А сегашното "величие" Плевнелиев го е разединил.

Едва ли патриотът за туй би го търпил.

Народе, спомни си за онези славни дни!
Но не, народът спи!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??