Днес не е ден за писане!
Не е!
Какви ти рими?
Виж, че те обичам!
Аз имам теб.
И захарно небе.
А ти безумно много ми отиваш.
Ноември става пролет.
Става Май!
Снегът цъфти на храсти от малини.
Какви ти рими?
Кой ти пише в Рая,
заключен в на любимия трапчинките?
Ти имаш мен.
И захарно сърце.
В душата ми изгряват слънчогледи.
Ноември се стопява във ръцете
и вместо вятър,
Слънцето ще слезе.
Днес не е ден за стихове!
Не е!
Защото точно ти си ме поискал.
Поезия е аз да бъда с теб
и нищо,
нищо
друго няма смисъл.
© Деница Гарелова Всички права запазени