Потънала съм цялата в нега.
Със заключен профил съм във фейса.
Отидоха си стихове, слова
с димът от ауспуха на рейса.
А може виртуалният апаш
съкровища в рими да събира.
С нови техники ала абордаж
страницата с лекота блокира.
Потънала съм цялата в нега.
Като удавник съм извън борда!
Без приятели, тихата стена,
марширувам гола, ала горда.
Дрогирани сме от чата в нета,
докъде ли всеки ще докрета?
© Кремена Арменчева Всички права запазени