Заключи ли ме, Обич моя,
аз пак ще дойда с теб на среща.
Врати и катинари много,
на моите криле - не пречат.
Небе, безвластие и полет -
душата ми е безгранична...
А тези мръсни катинари -
не ще ми пречат да обичам!
Защото вечер под звездите,
от тялото си ще излизам,
до него - ще заспя отново.
И още, още ще обичам!
© Геновева Симеонова Всички права запазени